Festival okupio više od 1000 roditelja i djece

Završen prvi Porodični festival na Jahorini

25.08.2024.

Direktor OC “Jahorina” Dejan Ljevnaić rekao je da je prvi Porodični festival na Jahorini uspješno završen i da je narod Pala još jednom pokazao da čuva stare i prave porodične vrijednosti, te da su zaista najbolji ljudi na svijetu, koji vrednuju porodicu, zajedništvo i ljubav prema prirodi.

“Više od 1000 roditelja i djece posetilo je naš festival, a ta brojka nas ispunjava velikim ponosom i zadovoljstvom”- istakao je Ljevnaić, zahvalivši posjetiocima Festivala.

Prema njegovim riječima, ovaj festival bio je jedinstvena prilika da se porodice okupe i uživaju u raznovrsnom programu, ali i da steknu nova znanja koja će im pomoći u svakodnevnom životu.

Direktor OC “Jahorina” rekao je da je bio zadivljen stručnošću predavača.

“Njihova znanja i iskustva nesumnjivo će doprineti daljem jačanju porodičnih odnosa, a nadam se da će roditelji uspešno primeniti stečena znanja u svom svakodnevnom životu”- dodao je Ljevnaić.

On je izrazio uvjerenje da su postavljeni temelji za buduće festivale i dodao da se nada da će ovaj događaj postati tradicija na Jahorini.

Ljevnaić je naveo u saopštenju da je ova ljetna sezona do sada bila najbolja zahvaljujući posjetiocima koji su prepoznali trud i zalaganje koje ulažu zaposleni OC “Jahorina”.

“Nastojimo da konstantno unapređujemo našu ponudu, uvodimo nove inovacije i radimo u skladu sa željama naših posetilaca. Ove godine smo uložili mnogo energije i resursa da bi svaki detalj na Jahorini bio savršen i drago mi je što su naši gosti to prepoznali”- naglasio je Ljevnaić.

On je dodao da misija rukovodstva OC “Jahorina” ostaje jasna, da Jahorina nije samo destinacija za odmor, već i mjesto gdje se čuvaju i promovišu prave vrijednosti.

“Sa ovakvim manifestacijama verujem da ćemo i dalje uspešno doprinositi razvoju turizma, ali i jačanju porodičnih vrednosti, što je od suštinskog značaja za društvo u celini”- rekao je Ljevnaić.

U saopštenju se navodi da Jahorina ovog ljeta obara sve rekorde posjećenosti i da je od početka sezone planinu posjetilo više od 85.000 turista, a zabilježeno je 132.000 prolaza.

Izvor: SRNA