OC "Jahorina" poziva učenike da zajedno provedu posljednji dan raspusta na olimpijskoj ljepotici (FOTO)

Besplatan ljetni sadržaj na Jahorini za sve školarce Istočnog Sarajeva

31.08.2024.

 Olimpijski centar “Jahorina” odlučio je da školarcima sa područja grada Istočno Sarajevo uljepša posljednji dan raspusta i sutra omogući besplatan ljetni sadržaj.

“Ljetna sezona na Jahorini uskoro se završava, a školska godina za naše mališane počinje. OC “Jahorina” je odlučio da školarcima sa područja grada Istočno Sarajevo uljepša posljednji dan raspusta i omogući, u nedjelju 1.septembra, besplatan ljetni sadržaj.Podsjećamo da Jahorina nudi najviše ljetnih atrakcija u regionu, uključujući najduži bob na šinama u Jugoistočnoj Evropi, adrenalinski park, ziplajn i vožnju žičarom s panoramskim pogledom, atrakcije na jezeru, kao i brojne druge aktivnosti na vrhu planine” – stoji u saopštenju OC.

Ono što je potrebno da školarci ponesu đačku knjižicu radi identifikacije i, kako navode u OC, dobro adrenalinsko raspoloženje. Besplatan sadržaj biće omogućen i za jednog roditelja koji je u pratnji djeteta.

“Dragi učenici i ljubitelji prirode i adrenalina, čekamo vas da zajedno ispratimo raspust i uživamo u sunčanim danima na našoj Jahorini” – stoji u saopštenju.