SNSD: Dok se Nebojša Vukanović bavi stanjem u SNSD-u njegovi saradnici organizuju tajne sastanke

Vukanoviću njegovi rade iza leđa

02.10.2024.

 Dok se predsjednik Liste za pravdu i red Nebojša Vukanović bavi stanjem u SNSD-u, njegovi najbliži saradnici mu rade iz leđa, organizuju sastanke za koje on ne smije da zna, sabotiraju ga i ostavljaju po strani, saopšteno je iz Gradskog odbora SNSD Trebinje.

Iz trebinjskog SNSD-a navode da im je jasna Vukanovićeva nervoza, bijes i frustracija ne samo zbog očiglednog fijaska koji će doživjeti na predstojećim izborima i zbog veličanstvene tribine SNSD-a gdje se okupilo oko 3.000 građana, već posebno nakon snimka koji kruži društvenim mrežama gdje se njegovi najbliži saradnici tajno sastaju sa kriminalcima kojima je on svojevremeno nosio 50.000 evra.

Koliko je Vukanović povrijeđen i ljut na svoje bliske saborce, ističe se u saopštenju, govori i činjenica da ni na jedan poziv novinara nije želio da odgovori i komentariše tu situaciju, već je samo ispoljavao bijes zarobljen u sopstvenoj mreži.

“Vukanović ne može stvari da posloži u svojoj partiji, a kamoli u društvu i lokalnoj zajednici. Prepoznat je njegov egoizma i spremnost da ljude izloži raznoraznim udarima i poniženjima, da ih potroši i na kraju samo odbaci. Ljudi su sve to vidjeli i dosta im je njegovih laži i ispada”- naglašavaju iz trebinjskog SNSD-a.

Izvor: SRNA