Iz OC "Jahorina" pozivaju sve ljubitelje prirode i adrenalinskog sporta da uživaju u popustu

Utorak dan za Jahorinu i odličan popust

29.07.2023.
Svakog utorka do kraja ljetnje sezone na Jahorini vas očekuje popust od nevjerovatnih 50% na OLIMP kartu – saopšteno je iz OC “Jahorina”.
“OLIMP karta napravljena je po mjeri svih istinskih zaljubljenika u avanturu. Kupovinom ove karte možete iskoristi pogodnosti kao što su: panoramska vožnja gondolom, tjubing, bob na šinama, Tower, Loopster, Nautic, Butterfly, skydive ili zip line” – stoji u saopštenju.
Sa olipijske ljepotice pozivaju sve ljubitelje Jahorine da budu gospodari svoga vremana i ispune svaki minut kvalitetno. Pozivaju da vrijeme na provedete sa voljenima u dobrom raspoloženje i prepustite se čarima Jahorine.

Zbog velikog interesovanja, iz Olimpijskog centra Jahorina odlučili su se na kreiranje posebnog  cjenovnika i za turistički vozić, a uz poseban cjenovnik prilagođen višečlanim porodicama iz ovog centra odlučili su omogućiti nezaboravnu vožnju jednistvenim vozićem uz promotivnu cijenu sa 50% popusta u narednih nekoliko dana.

Poznat pod imenom Srećko, ovaj vozić je pobrao sve simpatije i postao omiljeno prevozno sredstvo svih posjetiolaca Jahorine.
“Vožnja ovim simpatičnim vozićem je savršen način da se približite prirodi, uživate u panoramskim pogledima i stvorite fantastične uspomene! Prigrlite putovanje, slobodu i nezaboravne trenutke dok istražujete sve što Jahorina može ponuditi – stoji u saopštenju OC “Jahorina”.