Bolnica "Srbija " Istočno Sarajevo

Pet novih specijalizanata u Bolnici “Srbija”

11.08.2023.

Direktor Bolnice “Srbija” u Istočnom Sarajevu Nebojša Šešlija održao je danas sastanak sa pet mladih doktora medicine kojima su dodijeljene specijalizacije i koji će postati dio kolektiva ove zdravstvene ustanove.

“Oni će svojim radom dati znatan doprinos poboljšanju kvaliteta pružanja zdravstvene zaštite pacijentima Sarajevsko-romanijske regije”- saopšteno je iz Bolnice “Srbija”.

Riječ je o specijalizantima ginekologije i akušerstva Kristini Hršum, Dragani Čančar i Nemanji Čubrilo, zatim specijalizantu ortopedske hirurgije i traumatologije Mirjanu Patkoviću i specijalizantu opšte hirurgije Stefanu Pejičiću.

Šešlija je mladim doktorima poželio dobrodošlicu i sa zadovoljstvom istakao da se u Bolnici “Srbija” trenutno nalazi ukupno 35 specijalizanata, kojima su specijalizacije dodijeljene u prethodnih pet godina.

“Drago nam je da naš kolektiv raste i da smo u mogućnosti da mladim doktorima dodijelimo specijalizacije i potrudimo se da u našoj ustanovi usavrše znanje i vještine. Do kraja kalendarske godine u skladu sa planom biće dodijeljene još četiri specijalizacije”- navode iz Bolnice “Srbija”.

SRNA