Ministarstvo saobraćaja i veza Republike Srpske nastavlja infrastrukturna ulaganja u Istočno Novo Sarajevo

Uskoro rekonstrukcija puta na Tvrdimićima

25.08.2023.

 Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Nedeljko Čubrilović i načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo Jovan Katić dogovorili su niz infrastrukturnih projekata za razvoj ove lokalne zajednice, među kojima je rekonstrukcija dionice u naselju Tvrdimići.

Čubrilović je istakao da je Istočno Novo Sarajevo lokalna zajednica koja ima perspektivu razvoja, te da će biti nastavljeno infrastrukturno ulaganje na tom području i rekonstrukcija puteva.

On je naveo da će Ministarstvo saobraćaja i veza podržati sve projekte od značaja za građane Istočnog Novog Sarajeva i grada Istočno Sarajevo, saopšteno je iz resornog ministarstva.

Katić je sagorovnika informisao o realizovanim projektima u oblasti putne infrastrukture, ističući da ova opština u kontinuitetu ima značajnu Čubrilovićevu i podršku Vlade Srpske.

On je ocijenio da će realizacija projekata iz oblasti putne infrastrukture doprinijeti dodatnom razvoju Istočnog Novog Sarajeva.

Sastanku su prisustvovali i vršilac dužnosti direktora “Puteva Republike Srpske” Milan Dakić i zamjenik načelnika opštine Aleksandar Kostović.