Invest forum "Iskoristi priliku – investiraj u Srpsku" odlična prilika i za Jahorinu (VIDEO)

Na Jahorini uskoro izgradnja sportske dvorane

19.09.2023.

Republiku Srpsku očekuje značajan investicioni ciklus, a bitna investiciona aktivnost započeta današnjim “Ivest forumom” koji se održava u Banjaluci, rekao je vršilac dužnosti direktora IRB Dražen Vrhovac.

Vrhovac je naveo da su tokom prvog dijela “Invest foruma” predstavljeni projekti Vlade Republike Srpske, poreska politika i svi potencijali kojima Srpska raspolaže.

“Sada smo u potpunosti uvjereni da je bilo neophodno organizovati jedan ovakav događaj u Srpskoj. Da ugostimo sve potencijalne invesitore, kompanije koje su zainteresovane za ulaganje u Republiku Srpsku. Da na jednom mjestu predstavimo Srpsku i da svi oni vide i dožive Srpsku kao lokaciju u kojoj mogu uspješno da razvijaju svoj biznis. Zahvalnost predsjednuku  Dodiku, predsjednuku Vlade Srpske “- rekao je Vrhovac na konferenciji za novinare nakon prvog dijela “Invest formuma”.

Direktor Olimpijskog centra “Jahorina” Dejan Ljevnaić rekao je da je “Invest forum” odličan način da se predstave projekti i potencijal Republike Srpske.

On je naveo da je Olimpijski centar predstavio projekat sportske sale i kompleksa koji je naophodan na Jahorini.

Cijelu izjavu pogledajte u prilogu: