Građani Istočnog Novog Sarajeva učestvuju u unapređenju života

Pokrenuta inicijativa “I ti odlučuješ”

10.10.2023.

Građani Istočnog Novog Sarajeva u okviru inicijative “I ti odlučuješ” mogu do 20. oktobra da dostave prijedloge projekata za poboljšanje kvaliteta života u svojim naseljima, saopšteno je iz ove opštine.

Iz opštine su podsjetili da ovu inicijativu realizuju s ciljem kvalitetnog planiranja raspodjele budžetskih sredstava za 2024. i realizacije projekata koji su neophodni u lokalnoj zajednici.

“Rasvjeta, kanalizacija, uređenje ili sanacija saobraćajnica, ozelenjavanje, izgradnja igrališta, parkova, postavljanje mobilijara ili drugi konkretni infrastrukturni projekti koji mogu doprinijeti kvalitetu života u naselju u kojem živite su dobrodošli i rado ćemo ih čuti”- naveli su iz opštine Istočno Novo Sarajevo.

Konkretne prijedloge, koji sadrže detaljne podatke o ideji, lokaciji i neophodnim koracima, građani mogu da dostave na Protokol opštine ili putem pošte najkasnije do 20. oktobra.

“Zajedničkim snagama napredujemo ka ispunjenju vizije Istočnog Novog Sarajeva kao najpoželjnijeg mjesta za život”- poručili su iz opštine.