Paljane bodrio ministar Šulić i dodijelio vrijednu nagradu (FOTO)

“Jahorina” nadigrala “Budućnost”

23.03.2024.

“Jahorina” je u ključnoj utakmici protiv bijeljinske “Budućnosti” izborila pobjedu koja joj je obezbjedila prvu poziciju u pejofu Prve lige Republike Srpske.

Najefikasniji u redovima domaćih bio je Mej sa 19 poena, zatim Kovač sa 15, Simić 13 i Pečenica 11 poena. Kod gostiju je Đorđić postigao 23, Pirgić 10 poena.

KK Jahorina – KK Budućnost 72:62

Jahorina: Simić 13, Pečenica 11, May 19, Gutalj, Okiljević 9, Živković, Rebić 1, Pavlović, Bubanja 4, Kusmuk, Čovičković, Kovač 15

Budućnost: Jevtić 2, Lazić 2, Manojlović 7, Peljto 1, Pirgić 10, Klještan 4, Ilić, Đorđić 23, Erkić, Mićić 4, Kecman 6, Marković 3

Utakmicu, pored velikog broja gledalaca, pratio je i ministar trgovine i turizma u Vladi Republike Srpske Denis Šulić u društvu predsjednika Kluba Nedeljka Eleka i predsjednika paljanskog Parlamenta Stefana Stajčića.

Uprava Kluba odlučila je da večeras počasti navijače, jer su im bili, kako kažu, vjetar u leđa tokom cijele sezone. Na poluvremenu i na kraju utakmice bilo je organizovano takmičenje u šutiranju sa centra, za tri poena, a nagrade su bile ajfon (iPhone) 15 i tablet.

Ajfon (iPhone) 15 niko nije uspio da osvojio, dok je najprecizniji iza linije 6.75 bio je Milan Stanišić. Tablet mu je uručio ministar Denis Šulić, a Stanišić je svoj poklon donirao Humanitarnom paljanskom udruženju “Sveti Sava”.

Večeras su izvučena i dodjeljena tri vaučera za večeru za dvoje u tri paljanska restorana.

Najmlađi su uživali družeći se sa Vučkom koji je mališanima dijelio bombone i koji je podizao navijačku atmosferu.

U galeriji pogledajte ko je sve šutao za nagradu: