Vojni analitičar: Volio bih da ovaj moj tekst ostane samo pokušaj neuspjelog predvidjanja

Svijet ratovanja i da li su katastrofalne vremenske nepogode priprema za ono što nas tek čeka???

27.08.2023.

U zadnjim govorima predsjednika Ruske Federacije Putina često se provlači ideja zapadnih neoliberala i neokolonista o zlatnoj milijardi.

Ako uzmemo u obzir da danas na planeti živi preko 8 milijardi ljudi, kako to oni misle svijetsku populaciju svesti na zlatnu milijardu?

Najveći oružani sukob u istoriji čovjecanstva je bio Drugi svijestki rat koji je odnio oko 55 miliona žrtava.

Da li je uopšte moguće velikim oružanim sukobom uz upotrebu konvencionalnog oružja pobiti 7 milijardi ljudi? Nije!

Najviše čelika u jednom oružanom sukobu je bačeno na Laos u Američko – Vijetnamskom ratu, oko 2 miliona tona razne municije uključujući i kasetnu municiju koja se tada po prvi put koristila. Ne postoji toliko konvencionalnog oružja na svijetu koje bi moglo nanijeti toliko gubitaka.

Na Hirosimu i Nagasaki su bačene atomske bombe snage 16 kilotona na Hirosimu i 22 kilotona na Nagasaki što spada u taktičko nuklearno oružje gdje je živote izgubilo od 100 do 200 hiljada Japanaca.

Izvlačimo zakljucak da ni taktičko nuklearno oružje ne može uništiti i ubiti 7 milijardi ljudi.

Naravno da strateško nuklearno može uništiti cijeli svijet, jer je višestruko jače i moćnije od taktičkog. Kako u slučaju upotrebe strateškog nuklearnog oružja iskontrolisati teritoriju upotrebe i broj žrtava? Nemoguće, posebno što bi cijeli prostor upotrebe bio na duži vremenski period kontaminiran i neupotrebljiv.

Kako onda predstavnici duboke države oličeni u 15 američkih porodica misle da ostvare svoj cilj da oni budu netaknuti i da mogu nesmetano koristiti sve resurse na svijetu?

Mogu, kontrolisanim bioloskim oružjem, super celijskim olujama i agendom gladi.

Korona virus je bio eksperiment kako pomoći kontrolisanog virusa napadati određenu skupinu ljudi ili etničku zajednicu. S obzirom da je bio eksperiment broj žrtava je bio proporcionalan njegovoj snazi.

Primjera radi španska groznica je bila najrasprostranjenija i najsmrtonosnija pandemija u istoriji čovečanstva i odnijela je 50 miliona ljudskih života.

Rusi su u početnoj fazi SVO uspjeli da zaplijene 30 biolaboratorija u Ukrajini gde su se vršila opitovanja i stvarao virus koji može da napada određenu etničku zajednicu, tj etnički-specifično biološko oružje.

Iskreno jedino oružje od koga me je strah i od koga se ne možemo odbraniti. Očekivati je da u narednom periodu i godinama uz oružanih sukob u Ukrajini upotrijebe biološko oružje tipa korone sa podvrstom koja će biti mnogo smrtonosnija od prethodne pandemije.

Uz mogući virus već se intezivno koristi meteorološko oružje koje može imati snagu nuklearne bombe.

Svjedoci smo zadnjih godina klimatskih promjena, a posebno ovog ljeta pojavom super-ćelijskih oluja koje nisu bile uobičajene na našim prostorima.

Meteorološko oružje se razvija još od kraja Drugog svijetskog rata i usavršeno je do te mjere da se mogu izazivati i kontrolisati super-ćelijske oluje kako na makro tako i na mikro nivou.

Super-celijske oluje uzrokuju grad, obilne padavine i orkanske vjetrove koji sve pustoše pred sobom.

Uz super-ćelijsku oluju koristiće razne viruse namenjene za životinje što će prouzrokovati uništenje stočnog fonda i nestašice hrane što će izazvati veliku glad na globalnom nivou.

Virus mnogo jači od kovida 19 praćen velikom smrtnošću i nestašicom lijekova, izazivanjem globalne nestašice hrane super-ćelijskom olujom i pomorom stočnog fonda uspjeće da ostvare svoj cilj da oni ne budu taknuti i da im ostanu resursi i relativno ne zagađena životna sredina.

Da li će uspjeti u ostvarivanju svog cilja zavisiće prije svega od izbora u Americi, jer je Tramp najveći borac protiv duboke države, zatim snage Rusije i zemalja koje okuplja oko sebe prije svega mislim na BRIKS i osvešćenja zapada prevashodno Evrope koja je pod medijskim uticajem Amerike.

Volio bih da ovaj moj tekst ostane samo pokušaj neuspjelog predvidjanja.