Predsjednik "Liste za pravdu i red" javno se odrekao Srbije i išao u Sarajevo po instrukcije za sutra (VIDEO)

Vukanović “udario” na Srbiju i Vučića

27.03.2024.

Nebojša Vukanović, predsjednik “Liste za pravdu i red” i narodni poslanik u Parlamentu Srpske prije tri dana se javno odrekao braće preko Drine.

Na Tribini koju je organizovala njegova stranka i koja je bila više nego zanimljiva i konstruktivna, Vukanović ne prestaje da se pravda “svojima” zašto je ostao u sjeni predsjednika Nadzornog odbora OC “Jahorina” Nedeljka Eleka za koga danima tvrdi da je došao da, kako kaže Vukanović i njegove pristalice, provocira.

Snimak koji je i sam objavio demantuje i njega, a i njegove, pa se političar novinarski pokušava “oprati” danima, ali izvrćući istinu.

Ono što je zanimljivo da je Nebojša Vukanović javno rekao da nikada nije podržavao Srbiju i vlast u Srbiji. Zbog čega takva izjava srpskog poslanika, nije baš bila najjasnija ovih dana, ali njegov napad na ozbiljna upozorenja koja su danas stigla iz Srbije mogla bi da budu odgovor.

Nije Vukanović “udario” samo na Srbiju i Vučića, već je “udario” i na senatora u Republici Srpskoj i bivšeg direktora BIA-e Aleksandra Vulina osporavajući tvrdnje da je Srpska na udaru i njen predsjednik u opasnosti.

Kako nezvanično saznajemo Nebojša Vukanović je danas boravio u federalnom Sarajevu, a sve kako bi se pripremio za sutrašnju Posebnu sjednicu Parlamenta Srpske na kojoj će biti samo jedna tačka dnevnog reda – razmatranje aktuelne bezbjednosne i političke situacije u svijetu sa aspekta reperkusija na Republiku Srpsku.

U Sarajevo su, kako saznajemo, pozvani i pojedini opozicionari iz Srpske, ali se nisu pojavili. Ipak, ostaje za sutra da se vidi koga je to federalno Sarajevo i stranci pipremili za politički preformans u Parlamentu Srpske i ko je za prihvatanje protektorata iz Republike Srpske.

U prilogu pogledajte video Nebojše Vukanovića: